ambulance bed bolt icon-bridgebriefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments icon-crowndiamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o icon-implantinstagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype icon-smilestar-o star icon-teethtint trophy twitter user-md user youtube

INODENT

Inovație - Compasiune - Experiență

Ofertă implant dentar premium Megagen
preț 400 euro - redus cu 30%

Implant dentar Megagen pret 400 euro

Ofertă valabilă până pe 30 Martie 2022.

Dacă nu vă puteți programa în timpul valabilității ofertei ne puteți scrie un mesaj mai jos.consult cabinet stomatologic INODENT

Dr Irina Alexandru

Sunt medic dentist cu experientă de peste 15 ani (dintre care 2 ani în Marea Britanie). Sunt printre primii dentiști din București care au început să promoveze tratamentul cu implanturi dentare de calitate la prețuri accesibile. Am redus prețul manoperei considerabil pentru a trata mai mulți pacienți dar în același timp am păstrat în ofertă un implant de calitate.

Atenție, alegeți cu grijă atât medicul cât și implanturile folosite. Există și implanturi mai ieftine (unele mai bune, altele mai proaste), există și medici care folosesc implanturi "compatibile" cu un anumit brand dar nu folosesc originalul (fac asta pentru a câștiga mai mult). Interesați-vă înainte de a face o alegere și nu acceptați compromisuri de acest gen. Fiecare implant original este însoțit de o serie pe care o puteți cere dentistului. Nu acceptați să vi se pună alt implant decât cel pe care îl plătiti.

Ma puteti contacta telefonic 0754 523 624 sau pe Facebook.

Alege un implant de calitate!

Ce implanturi folosim? - Megagen este un implant premium produs in Coreea de Sud, de un producator renumit la nivel internațional. Pentru a garanta siguranța tratamentului lucrăm doar cu importatori autorizați și cu implanturi originale de calitate. Succesul acestei abordări de ani de zile il probează și mărturiile de pe pagina noastră de Facebook.

Care este pretul total? - Oferta de implant dentar include bonturile protetice si de vindecare. Pentru un dinte singurul cost aditional este coronita care costa 150 de euro. Pentru refacerea mai multor dinti trebuie evaluat cate implanturi si cate coronite sunt necesare.

Cat dureaza interventia? - In mod normal plasarea implantului dentar se efectueaza intr-o singura sedinta de aproximativ o ora, iar lucrarea se realizeaza dupa 4-6 luni dupa ce implantul se osteointegreaza. Pentru edentatii totale exista si varianta de lucrare rapida Fast & Fixed cu implanturi si lucrare in 48 de ore.

Este dureroasa interventia? - Interventia se realizeaza sub anestezie locala si este nedureroasa. Operatia este chiar mai usoara decat extractia unui dinte deoarece in cazul implanturilor dentare forma acestora este predictibila.

Consultatie online - Pentru a incepe tratamentul cu implanturi dentare trebuie mai intai sa va programati pentru o consultatie. Daca aveti deja o radiografie dentara mi-o puteti trimite pe email pentru a va analiza cazul in prealabil. Daca locuiti in strainatate este bine sa luati legatura din timp pentru a stabili cat mai exact planul de tratament si timpul necesar pentru indeplinirea acestuia.

Contactează-ne


Pentru programari sunati intre orele 10:00 si 17:00. Daca nu raspundem imediat inseamna ca suntem intr-o interventie, va rugam sa reveniti.


Orar

Luni – Vineri 9:00 – 18:00
Sambata - Duminica inchis

Adresa

Bdul Octavian Goga, Nr 21, Bl M103, Sc 2, Ap 37, Bucuresti

Punct de reper: intersectia Nerva Traian cu Octavian Goga, langa hotelul Double Tree

Sună acum