ambulance bed bolt icon-bridgebriefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments icon-crowndiamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o icon-implantinstagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype icon-smilestar-o star icon-teethtint trophy twitter user-md user youtube

INODENT

Inovație - Compasiune - Experiență

Oferta implant dentar Alpha Bio
pret 300 euro redus cu 40%

Implant dentar Alpha Bio pret 300 euro

Ofertă valabilă până pe 30 Martie 2022.

Dacă nu vă puteți programa în timpul valabilității ofertei ne puteți scrie un mesaj mai jos.consult cabinet stomatologic INODENT

Dr Petronela Poenaru - Dr Irina Alexandru

Suntem dentiste cu experientă de peste 15 ani in stomatologie generală si implantologie. Cabinetul INODENT promoveză tratamentul cu implanturi dentare de calitate la preturi accesibile. Am redus prețul manoperei astfel incat cat mai mulți pacienți sa aibă access la acest tratament, dar în același timp am păstrat în ofertă un implant de calitate.

Alpha Bio este un implant produs de Nobel Biocare, unul din cei mai importanți producatori de implanturi la nivel internațional. Pentru a garanta siguranța tratamentului lucrăm doar cu importatori autorizați și cu implanturi originale. Succesul acestei abordări de ani de zile il probează și mărturiile de pe pagina noastră de Facebook sau Google.

Ne puteti contacta telefonic 0754 523 624 sau pe Facebook.

Cat costa un implant dentar?

Care e pretul total? - Oferta de implant dentar include bonturile protetice si de vindecare. Pentru un dinte singurul cost aditional este coronita care are un pret de 150-200 de euro, in functie de material. Astfel, pretul total pentru un dinte este de 450 de euro (300 implantul+bonturile, 150 coronita). Pentru refacerea mai multor dinti trebuie evaluat cate implanturi si cate coronite sunt necesare.

Atenție, exista mai multe moduri in care sunt prezentate preturile implanturilor. Unele cabinete au implanturi la un pret de 200-250 de euro dar facturezeaza separat bontul protetic si cel de vindecare, ajungand la un pret final mai mare. Altele factureaza diferite operatiuni standard precum dezvelirea de implant. Incercati sa aflati un pret total pentru un dinte.

Ce implanturi folosim? - Folosim numai implanturi originale de la distribuitori autorizati. Alpha Bio este un implant foarte popular in Bucuresti. Este un implant care a fost creat initial in Israel dar a fost cumparat in urma cu mai mult de 10 ani de gigantul americano-elvetian Nobel Biocare, fiind imbunatatit si perfectat pe parcursul anilor.

Atenție, deoarece Alpha Bio este un implant popular au apărut și implanturi care sunt compatibile cu platforma Alpha Bio. Intrebați-vă dentistul ce brand folosește și asigurați-vă că primiți un certificat cu numele și seria implantului.

Cat dureaza interventia? - In mod normal plasarea implantului dentar se efectueaza intr-o singura sedinta de aproximativ o ora, iar lucrarea se realizeaza dupa 4-6 luni dupa ce implantul se osteointegreaza.

Este dureroasa interventia? - Interventia se realizeaza sub anestezie locala si este nedureroasa. Operatia este chiar mai usoara decat extractia unui dinte deoarece in cazul implanturilor dentare forma acestora este predictibila.

Consultatie online - Pentru a incepe tratamentul cu implanturi dentare trebuie mai intai sa va programati pentru o consultatie. Daca aveti deja o radiografie dentara mi-o puteti trimite pe email pentru a va analiza cazul in prealabil. Daca locuiti in strainatate este bine sa luati legatura din timp pentru a stabili cat mai exact planul de tratament si timpul necesar pentru indeplinirea acestuia.

Codrut Morosanu

Septembrie 2020

Dr. Petronela Poenaru este cel mai bun dentist cunoscut de mine.... un deosebit profesionalism si rabdare din plin. Multumesc pe aceasta cale pentru tot ce a facut in favoarea zambetului meu. 😃

Veronka Adam

Martie 2019

Cabinetul Stomatologic INODent l-am găsit pe internet. Acolo am descoperit doctori de excepție. În special doamna doctor Irina Alexandru. Un profesionist de nota 10.Prețuri accesibile!!!Recomand!!!!

George Manescu

Martie 2019

Am beneficiat de doua implanturi si totul a decurs bine. Recomand tuturor Dr Irina Alexandru.

Teodorescu Mary

Iunie 2018

Sunt super mulțumită de serviciile doamnei doctor Irina Alexandru, cat si de implanturile facute. Am ajuns la cabinetul dumneaei după mai multe căutări pe internet. A fost cea mai buna oferta găsită. Cabinetul este foarte curat si modern , iar doamna doctor cat si asistenta sunt foarte drăguțe. Va recomand cu drag.

Rodica Matara

octombrie 2016

Am căutat pe net un cabinet care sa îmi poată rezolva problema la un cost suportabil, recunosc. M-a atras oferta doamnei doctor si am apelat la serviciile dânsei.

Dana Nicoleta Naum

martie 2018

Multumesc din suflet doamnei doctor Petro Poenaru! Un bun profesionist, aproape de pacient, care m-a facut sa imi inving frica de dentist! Revin cu drag de fiecare data!

Ana-Maria Vasilescu

octombrie 2016

Am ajuns la cabinetul dumneaei după ceva căutări pe internet. A fost cea mai buna oferta găsită si se pare ca nu doar financiar.

Miha Pocovnicu

martie 2018

Petronela Poenaru is a great dentist!

Ion Siritian

aprilie 2018

Am avut mai multe lucrări de făcut, trecînd prin toată gama, de la extracție până la fixarea coroanelor și pot spune, deși sună ciudat când vorbim despre vizita la stomatolog, că m-am simțit bine! Vă mulțumesc că mi-ați redat zâmbetul!

Cristina Ciuvica

februarie 2018

Dna doctor a avut toată răbdarea din lume și ne-a susținut in tot acest timp. Intervenția a fost rapida și nedureroasă iar recuperată de asemenea. Mulțumim pentru tot sprijinul acordat !

Maria Roseanu

septembrie 2016

Un doctor excepțional, cu grijă pt pacient si înțelegere! Profesionalismului la el acasă! Mulțumesc! Si unde mai pui că am descoperit-o pe fb!

Nica Băluţă

septembrie 2016

Si eu am beneficiat de serviciile doamnei doctor si pot spune ca sunt foarte multumit, am 45 de ani iar in anii copilariei am fost terorizat de dentistul de unde apartineam, dar totul s-a schimbat cunoscand acest minunat Dr Irina Alexandru.

Paula Rotaru

martie 2017

Recomand tuturor fricoșilor să vină la acest cabinet! Ambianța, lipsa zgomotului și a mirosului specific m-au ajutat să depășesc teama de dentist. Ca să nu mai spun de grija și mâna ușoară a dnei doctor

Andra Mura

mai 2017

Un medic așa cum rar întâlnești! O recomand cu caldura!

Ami Barbu

mai 2017

Caldura, empatie, respect si rabdare fata de fiecare pacient, alaturi de o competenta profesionala fantastica. Pentru noi a devenit dentistul familiei noastre si cei mici merg cu relaxare sa le fie verificati dintisorii

Viorica Banu

noiembrie 2016

Acum un an am facut o lucrare pe implanturi la doamna dr Irina Alexandru.Pretul nu foarte mare potrivit pentru mine.Doamna Doctor deosebita .Cabinetul forte igienic.Totul a decurs f bine nu am avut nici o problema.Recomand acest cabinet.

Contactează-ne


Pentru programari sunati intre orele 10:00 si 17:00. Daca nu raspundem imediat inseamna ca suntem intr-o interventie, va rugam sa reveniti.


Orar

Luni – Vineri 9:00 – 18:00
Sambata - Duminica inchis

Adresa

Bdul Octavian Goga, Nr 21, Bl M103, Sc 2, Ap 37, Bucuresti

Punct de reper: intersectia Nerva Traian cu Octavian Goga, langa hotelul Double Tree

Sună acum