ambulance bed bolt icon-bridgebriefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments icon-crowndiamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o icon-implantinstagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype icon-smilestar-o star icon-teethtint trophy twitter user-md user youtube

INODENT

Inovație - Compasiune - Experiență

Oferta implant dentar Alpha Bio
pret 300 euro redus cu 40%

Implant dentar Alpha Bio pret 250 euro

Ofertă valabilă până pe 30 August 2020. Actualizare 2021: pretul unui implant Alpha Bio este 300 de euro

Dacă nu vă puteți programa în timpul valabilității ofertei ne puteți scrie un mesaj mai jos.consult cabinet stomatologic INODENT

Sunt medic dentist cu experiență de peste 15 ani. Cabinetul INODENT este prin primele cabinete din București care au inceput sa promoveze tratamentul cu implanturi dentare de calitate la preturi accesibile. Am redus prețul manoperei considerabil pentru a trata mai multi pacienți dar in același timp am păstrat in ofertă un implant de calitate.

Alpha Bio este un implant produs de Nobel Biocare, unul din cei mai importanți producatori de implanturi la nivel internațional. Pentru a garanta siguranța tratamentului lucrăm doar cu importatori autorizați și cu implanturi originale. Succesul acestei abordări de ani de zile il probează și mărturiile de pe pagina noastră de Facebook.

Ne puteti contacta telefonic 0754 523 624 sau pe Facebook.

De ce acest pret?

Care este pretul total? - Oferta de implant dentar include bonturile protetice si de vindecare. Pentru un dinte singurul cost aditional este coronita care costa 150 de euro. Pentru refacerea mai multor dinti trebuie evaluat cate implanturi si cate coronite sunt necesare.

Ce implanturi folosim? - Folosim numai implanturi originale de la distribuitori autorizati. Atenție, deoarece Alpha Bio este un implant popular au apărut și implanturi care sunt compatibile cu platforma Alpha Bio. Aveți dreptul să stiți exact ce implant dentar vi se introduce in organism, dacă plătiți pentru Alpha Bio atunci ar trebui să primiți Alpha Bio, nu ceva mai ieftin. Intrebați-vă dentistul ce brand folosește și asigurați-vă că primiți un certificat cu numele și seria implantului.

Cat dureaza interventia? - In mod normal plasarea implantului dentar se efectueaza intr-o singura sedinta de aproximativ o ora, iar lucrarea se realizeaza dupa 4-6 luni dupa ce implantul se osteointegreaza.

Este dureroasa interventia? - Interventia se realizeaza sub anestezie locala si este nedureroasa. Operatia este chiar mai usoara decat extractia unui dinte deoarece in cazul implanturilor dentare forma acestora este predictibila.

Consultatie online - Pentru a incepe tratamentul cu implanturi dentare trebuie mai intai sa va programati pentru o consultatie. Daca aveti deja o radiografie dentara mi-o puteti trimite pe email pentru a va analiza cazul in prealabil. Daca locuiti in strainatate este bine sa luati legatura din timp pentru a stabili cat mai exact planul de tratament si timpul necesar pentru indeplinirea acestuia.

Contactează-ne

  • Telefon: 0754 523 624

Pentru programari sunati intre orele 10:00 si 17:00. Daca nu raspundem imediat inseamna ca suntem intr-o interventie, va rugam sa reveniti.


Orar

Luni – Vineri 9:00 – 18:00
Sambata - Duminica inchis

Adresa

Bdul Octavian Goga, Nr 21, Bl M103, Sc 2, Ap 37, Bucuresti

Punct de reper: intersectia Nerva Traian cu Octavian Goga, langa hotelul Double Tree

Sună acum