ambulance bed bolt icon-bridgebriefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments icon-crowndiamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o icon-implantinstagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype icon-smilestar-o star icon-teethtint trophy twitter user-md user youtube

INODENT

Inovație - Compasiune - Experiență

Codrut Morosanu

Septembrie 2020

Dr. Petronela Poenaru este cel mai bun dentist cunoscut de mine.... un deosebit profesionalism si rabdare din plin. Multumesc pe aceasta cale pentru tot ce a facut in favoarea zambetului meu. 😃

Veronka Adam

Martie 2019

Cabinetul Stomatologic INODent l-am găsit pe internet. Acolo am descoperit doctori de excepție. În special doamna doctor Irina Alexandru. Un profesionist de nota 10.Prețuri accesibile!!!Recomand!!!!

George Manescu

Martie 2019

Am beneficiat de doua implanturi si totul a decurs bine. Recomand tuturor Dr Irina Alexandru.

Teodorescu Mary

Iunie 2018

Sunt super mulțumită de serviciile doamnei doctor Irina Alexandru, cat si de implanturile facute. Am ajuns la cabinetul dumneaei după mai multe căutări pe internet. A fost cea mai buna oferta găsită. Cabinetul este foarte curat si modern , iar doamna doctor cat si asistenta sunt foarte drăguțe. Va recomand cu drag.

Rodica Matara

octombrie 2016

Am căutat pe net un cabinet care sa îmi poată rezolva problema la un cost suportabil, recunosc. M-a atras oferta doamnei doctor si am apelat la serviciile dânsei.

Dana Nicoleta Naum

martie 2018

Multumesc din suflet doamnei doctor Petro Poenaru! Un bun profesionist, aproape de pacient, care m-a facut sa imi inving frica de dentist! Revin cu drag de fiecare data!

Ana-Maria Vasilescu

octombrie 2016

Am ajuns la cabinetul dumneaei după ceva căutări pe internet. A fost cea mai buna oferta găsită si se pare ca nu doar financiar.

Miha Pocovnicu

martie 2018

Petronela Poenaru is a great dentist!

Ion Siritian

aprilie 2018

Am avut mai multe lucrări de făcut, trecînd prin toată gama, de la extracție până la fixarea coroanelor și pot spune, deși sună ciudat când vorbim despre vizita la stomatolog, că m-am simțit bine! Vă mulțumesc că mi-ați redat zâmbetul!

Cristina Ciuvica

februarie 2018

Dna doctor a avut toată răbdarea din lume și ne-a susținut in tot acest timp. Intervenția a fost rapida și nedureroasă iar recuperată de asemenea. Mulțumim pentru tot sprijinul acordat !

Maria Roseanu

septembrie 2016

Un doctor excepțional, cu grijă pt pacient si înțelegere! Profesionalismului la el acasă! Mulțumesc! Si unde mai pui că am descoperit-o pe fb!

Nica Băluţă

septembrie 2016

Si eu am beneficiat de serviciile doamnei doctor si pot spune ca sunt foarte multumit, am 45 de ani iar in anii copilariei am fost terorizat de dentistul de unde apartineam, dar totul s-a schimbat cunoscand acest minunat Dr Irina Alexandru.

Paula Rotaru

martie 2017

Recomand tuturor fricoșilor să vină la acest cabinet! Ambianța, lipsa zgomotului și a mirosului specific m-au ajutat să depășesc teama de dentist. Ca să nu mai spun de grija și mâna ușoară a dnei doctor

Andra Mura

mai 2017

Un medic așa cum rar întâlnești! O recomand cu caldura!

Ami Barbu

mai 2017

Caldura, empatie, respect si rabdare fata de fiecare pacient, alaturi de o competenta profesionala fantastica. Pentru noi a devenit dentistul familiei noastre si cei mici merg cu relaxare sa le fie verificati dintisorii

Viorica Banu

noiembrie 2016

Acum un an am facut o lucrare pe implanturi la doamna dr Irina Alexandru.Pretul nu foarte mare potrivit pentru mine.Doamna Doctor deosebita .Cabinetul forte igienic.Totul a decurs f bine nu am avut nici o problema.Recomand acest cabinet.

Citeste mai multe review-uri pe pagina de Facebook
Implant dentar Alpha Bio pret 250 euro
Sună acum