ambulance bed bolt icon-bridgebriefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments icon-crowndiamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o icon-implantinstagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype icon-smilestar-o star icon-teethtint trophy twitter user-md user youtube

INODENT

Inovație - Compasiune - Experiență

Ofertă implant dentar premium Bredent
preț 500 euro - redus cu 30%

Implant dentar Bredent pret 500 euro

Ofertă valabilă până pe 30 Martie 2022.

Dacă nu vă puteți programa în timpul valabilității ofertei ne puteți scrie un mesaj mai jos.consult cabinet stomatologic INODENT

Dr Petronela Poenaru - Dr Irina Alexandru

Suntem dentiste cu experiență de peste 15 ani in stomatologie generală si implantologie. Cabinetul INODENT promoveză tratamentul cu implanturi dentare de calitate la preturi accesibile. Am redus prețul manoperei astfel incat cat mai mulți pacienți sa aibă access la acest tratament, dar în același timp am păstrat în ofertă un implant de calitate. Succesul acestei abordări de ani de zile il probează și mărturiile de pe pagina noastră de Facebook sau Google.

Ne puteți contacta telefonic 0754 523 624 sau pe Facebook.

Alege un implant de calitate!

Ce implanturi folosim? - Bredent este un implant premium produs in Germania, de un producator renumit la nivel internațional. Pentru a garanta siguranța tratamentului lucrăm doar cu importatori autorizați și cu implanturi originale de calitate. Succesul acestei abordări de ani de zile il probează și mărturiile de pe pagina noastră de Facebook.

Care este pretul total? - Oferta de implant dentar include bonturile protetice si de vindecare. Pentru un dinte singurul cost aditional este coronita care costa 150 de euro. Pentru refacerea mai multor dinti trebuie evaluat cate implanturi si cate coronite sunt necesare.

Cat dureaza interventia? - In mod normal plasarea implantului dentar se efectueaza intr-o singura sedinta de aproximativ o ora, iar lucrarea se realizeaza dupa 4-6 luni dupa ce implantul se osteointegreaza. Pentru edentatii totale exista si varianta de lucrare rapida Fast & Fixed cu implanturi si lucrare in 48 de ore.

Este dureroasa interventia? - Interventia se realizeaza sub anestezie locala si este nedureroasa. Operatia este chiar mai usoara decat extractia unui dinte deoarece in cazul implanturilor dentare forma acestora este predictibila.

Consultatie online - Pentru a incepe tratamentul cu implanturi dentare trebuie mai intai sa va programati pentru o consultatie. Daca aveti deja o radiografie dentara mi-o puteti trimite pe email pentru a va analiza cazul in prealabil. Daca locuiti in strainatate este bine sa luati legatura din timp pentru a stabili cat mai exact planul de tratament si timpul necesar pentru indeplinirea acestuia.

Contactează-ne


Pentru programari sunati intre orele 10:00 si 17:00. Daca nu raspundem imediat inseamna ca suntem intr-o interventie, va rugam sa reveniti.


Orar

Luni – Vineri 9:00 – 18:00
Sambata - Duminica inchis

Adresa

Bdul Octavian Goga, Nr 21, Bl M103, Sc 2, Ap 37, Bucuresti

Punct de reper: intersectia Nerva Traian cu Octavian Goga, langa hotelul Double Tree

Sună acum