ambulance bed bolt icon-bridgebriefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments icon-crowndiamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o icon-implantinstagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype icon-smilestar-o star icon-teethtint trophy twitter user-md user youtube

INODENT

Inovație - Compasiune - Experiență

Implant original sau fake?

consult cabinet stomatologic INODENT

Sunt medic dentist cu experiență de peste 15 ani. Cabinetul INODENT este prin primele cabinete din București care au inceput sa promoveze tratamentul cu implanturi dentare de calitate la preturi accesibile. Am redus prețul manoperei considerabil pentru a trata mai multi pacienți dar in același timp am păstrat in ofertă un implant de calitate.

Ma puteti contacta telefonic 0754 523 624 sau pe Facebook.

Original sau fake?

Ce implanturi folosim noi? - Alpha Bio este un implant produs de Nobel Biocare, unul din cei mai importanți producatori de implanturi la nivel internațional. Pentru a garanta siguranța tratamentului lucrăm doar cu importatori autorizați și cu implanturi originale. Succesul acestei abordări de ani de zile il probează și mărturiile de pe pagina noastră de Facebook.

Ce implanturi folosesc unii medici? - Atenție, deoarece Alpha Bio este un brand popular au apărut și implanturi care sunt compatibile cu platforma Alpha Bio. Nu sunt neaparat mai proaste dar de cele mai multe ori sunt mai ieftine, iar unii dentisti prefera sa le foloseasca pentru a castiga mai mult. Aveți dreptul să stiți exact ce implant dentar vi se introduce in organism, dacă plătiți pentru Alpha Bio atunci ar trebui să primiți Alpha Bio, nu ceva mai ieftin. Intrebați-vă dentistul ce brand folosește și asigurați-vă că primiți un certificat cu numele și seria implantului.

Cat costa un implant dentar? - Un implant dentar Alpha Bio costa la furnizor in jur 100 de euro. Un implant dentar "compatibil" costa in jur de 50 de euro. Majoritatea dentistilor pun implantul Alpha Bio cu 400 de euro. Sunt cativa in Bucuresti care au afisat un pret de 250 de euro, dar unii din ei pun de fapt alte implanturi. Aveti grija!!!

Contactează-ne


Pentru programari sunati intre orele 10:00 si 17:00. Daca nu raspundem imediat inseamna ca suntem intr-o interventie, va rugam sa reveniti.


Orar

Luni – Vineri 9:00 – 18:00
Sambata - Duminica inchis

Adresa

Bdul Octavian Goga, Nr 21, Bl M103, Sc 2, Ap 37, Bucuresti

Punct de reper: intersectia Nerva Traian cu Octavian Goga, langa hotelul Double Tree

Sună acum